Csomagküldés a Jófogáson!

Sajnos ma már nem kell senkinek elmondanunk, az elmúlt hetekben mennyi minden megváltozott körülöttünk. A vásárlási szokásainkat is át kellett alakítanunk a saját és mások egészségének védelme érdekében. Nézzük mit tehetnek a futárcégek, mit tehettek ti, és mivel készülünk mi a Jófogásnál.

A Jófogáson rendelt vagy feladott csomagjaid esetében te is tehetsz azért, hogy mindenki számára biztonságos legyen a csomagküldés folyamata. Elsősorban, ha betegnek érzed magad ne értékesíts és ne is vásárolj ebben az időszakban. Tünetek nélkül is légy körültekintő a higiéniára és csomag átadása vagy átvétele után moss kezet!
A GLS és a Foxpost futárszolgáltatója az Express One is lehetőséget biztosít számotokra az érintés nélküli csomagátvételre. Ha szeretnél így átvenni csomagot, ezt külön kell jelezned, így érdemes a kiszállítás előtt a fenti linkeken tájékozódni erről.

Tipp! A korábbiaktól eltérően már bankkártyával is fizethetsz a GLS futároknál!

A fentieken felül az érintkezésmentes és biztonságos csomagküldésnek vagy átvételnek egy másik alternatívájaként igénybe veheted a Foxpost csomagautomatákat. Ez esetben a következőket érdemes figyelembe venned és megfogadnod:
– 7 napra emelték a tartási időt, hogy a csomagodat akkor hozhasd el, ha éppen más okból mennél ki, például vásárolni
– Használat előtt töröld le a kezelőfelületeket – az automatákat többször fertőtlenítik, de az óvatosság mindig jól jön – vagy használj ebben az esetben is gumikesztyűt
– Használd az érintésmentes fizetést az automatánál PayPass vagy PayWave megoldást (április 15-től 15 ezer Ft-ra emelkedett az érintésmentes fizetés pin-nélküli értékhatára)

Mivel készülünk a Jófogásnál?

Áprilisban olyan házhozszállítás akciót indítunk, mellyel ebben az időszakban többször találkozhattok. Ezzel szeretnénk segíteni, hogy a mostani helyzetben is be tudjátok szerezni, azokat a dolgokat, amire szükségetek van. Az akciót akkor tudjátok igénybe venni, ha vevői Háztól-Házig szolgáltatással rendeltek a Jófogás oldaláról, és az alábbi gombot látjátok a hirdetés mellett:

Ebben az esetben a házhozszállítást 0 Ft-ért biztosítjuk. A pontos részletekről itt, olvashattok. Keressétek a Jófogás Facebook oldalát, ahol frissítjük, ha akciónk elérhető.

Hiszünk abban, hogy ha most odafigyelünk, hamarabb térhetünk vissza a megszokott hétköznapokhoz.

Vigyázzatok egymásra!

Comments are closed.

Navigate