Információk a Találkozási Pontról és a csomagküldési szolgáltatásokról a korlátozások kapcsán

A jelenlegi járványügyi helyzet az élet minden területét érinti, így az adásvételeinket is. Összeszedtük, hogy mi mindent érdemes tudnod ahhoz, hogy továbbra is biztonságosan adhass el és vásárolhass a Jófogáson!

1. Jófogás Találkozási Pont
A jelenlegi korlátozások miatt a Jófogás Találkozási Pont zárva tart. Amint azt a szabályozások lehetővé teszik, újra várunk majd a Westend aluljárószintjén!

Addig is, amikor csak teheted, inkább válaszd  a csomagküldési szolgáltatásaink egyikét, hiszen így minimalizálhatod az otthonodon kívül töltött időt. A Jófogáson két ilyen lehetőség is elérhető: a Foxpost és a Háztól-Házig.

2. Foxpost csomagküldés
A
Foxpost csomagküldés továbbra is csak 1 499 forintba kerül, és ezért az árért országszerte 156 csomagautomatába adhatod fel csomagod. Praktikus, hiszen nem kell otthon várni a futár érkezésére, és a személyes kontaktus is elkerülhető, ami fontos lehet ebben az időszakban.

A Jófogáson az eladó dönthet arról, hogy szeretné-e Foxpost csomagküldési lehetőséggel hirdetni a termékét. Ez a szolgáltatás csak meghatározott kategóriákban érhető el, és csak az ezer forintnál magasabb, de 150 ezer forintnál alacsonyabb áron meghirdetett termékek esetében aktiválható. 

3. Háztól-Házig csomagküldés
A Háztól-Házig szolgáltatásunkkal a GLS futárszolgálata fogja a csomagot házhozszállítani. Ezt a szolgáltatást az eladók is aktiválhatják a hirdetéseiknél, de bizonyos hirdetések esetében a vevők is kérheti az eladót, hogy kapcsolják be ezt az opciót. A Háztól-Házig szolgáltatás 2 705 forintos termékártól, és maximum 40 kilogrammos súlyhatárig, a Háztól-Házig XXL pedig 10 ezer forintos termékártól, és maximum 80 kilogrammos súlyhatárig elérhető, a Foxposthoz hasonlóan csak meghatározott kategóriákban

A Háztól-Házig szolgáltatás ára 2 695 forint, amennyiben az eladó eleve így hirdeti meg a termékét, ez az összeg őt terheli, de ha a vevő igényli, akkor neki kell állnia a csomagküldés árát. A Háztól-Házig XXL szolgáltatáshoz külön ártáblázat tartozik, vásárlás és hirdetésfeladás előtt érdemes megnézni. 

Hiszünk abban, hogy ha most odafigyelünk, hamarabb térhetünk vissza a megszokott hétköznapokhoz.

Vigyázzunk egymásra!

Comments are closed.

Navigate