Jófogás Találkozási Pont

Van egy hely Budapest szívében, ahol biztonságosan tudod intézni az adásvételeidet. Miért adnád el például a drága telefonod a metróaluljáróban, ahol rengeteg veszély leselkedik rád? Térj be a Jófogás Találkozási Pontra, ahol szakértő kollégáink segítik a sikeres adásvételeket!

A Jófogás Találkozási Pont Budapest központi bevásárlóközpontjában, a WestEnd City Center aluljárószintjén található meg. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, autóval és biciklivel is. Havonta átlagosan 3000 felhasználónk tér be hozzánk és 370 adásvételt bonyolítanak le.

Miért jó a Jófogás Találkozási Pont?

SZAKÉRTŐ KOLLÉGÁKKAL VÁRUNK

Üzletünkben dolgozó kollégák készséggel segítenek az adásvétel lebonyolításában, az oldallal kapcsolatos kérdésekben, illetve hirdetésfeladással kapcsolatos kérdésekben is. Ha szükséges, adásvételi szerződést is biztosítanak a számodra. Jófogással kapcsolatos kérdéseidre ők biztos tudják a választ!

FEL- ÉS KIPRÓBÁLÁSI LEHETŐSÉG

Az eladó termékeit a Jófogás Találkozási Ponton fel- és kipróbálhatod. Ehhez biztosítunk próbafülkét, áramforrást, számítástechnikai termékekhez pedig USB és 3 fajta HDMI kábelt.

HAVI ÉS ÁLLANDÓ AKCIÓK, ESEMÉNYEK

Állandó akciónk keretében minden megvásárolt kiemelés után még egyet adunk ajándékba! Így egyet fizetsz és kettőt kapsz! Havonta új akciókkal, sikeres adásvételek után pedig választható garantált ajándékokkal (előresorolás kupon, tárgyi ajándékok) várunk. Minden hónap különböző eseményeket szervezünk. Néhány eseményünk: tökfaragás, fánknap és maszkkészítés, könyvcsere, fagyinap, környezetvédelmi nap, VR nap.

KÖVESD HAVI AKCIÓINKAT! - WWW.DOCS.JOFOGAS.HU/TALALKOZASIPONTOK

INGYEN WIFI ÉS KÁVÉ

Amíg a vevődre vagy az eladódra vársz, ingyen wifit biztosítunk, sőt, még kávéval, vízzel vagy üdítővel is megkínálunk! Kényelmes fotelekkel, magazinokkal várunk! Számunkra fontos, hogy a nálunk töltött idő kellemesen teljen el!

HOSSZÚ NYITVATARTÁSI IDŐ

Üzletünk hétfőtől szombatig reggel 10:00-tól egészen 21:00-ig, vasárnap pedig 10:00-tól 19:00-ig tart nyitva, így akár munka után is be tudsz hozzánk jönni adásvételre vagy segítségért.

Comments are closed.

Navigate