Ne bajlódj a szállítással!

A Jófogásra az ország egész területén töltenek fel hirdetéseket, és sokszor okoz problémát a termékek eljuttatása, ha az eladó és a vevő egymástól messze lakik. Pont ezért találtuk ki szállítási szolgáltatásainkat, hogy ránk is partnereinkre bízhasd az adásvétellel kapcsolatos teendőket!

MIÉRT JÓ NEKEM A HÁZTÓL-HÁZIG?

A Háztól-Házig kisebb termékek szállítására alkalmas megoldás, mindegy, hogy eladóként vagy vevőként veszed igénybe a szolgáltatást, a folyamat nagyon egyszerű. Eladóként a hirdetésfeladási oldalon csak bekapcsolod a megfelelő kategóriában, megadod a termék méreteit és a szállítással kapcsolatos egyéb szükséges adatokat, és kész is, már csak várnod, kell hogy valaki megrendelje. A vételi szándékról mindig e-mail ben értesítünk, és 24 órád van visszaigazolni, majd becsomagolod a terméket, és már csak a futárt kell várnod, partnerünk, a GLS kiszállítja a csomagot, és a szállítási díjjal csökkentett vételárat elutalja a bankszámlaszámodra. Így tudod bekapcsolni a szolgáltatást.

Vevőként böngéssz a hirdetések között, amelyiken látod a Háztól-Házig logót, meg is tudod rendelni! Nyisd meg a hirdetést, kattints a Megrendelem ingyenes szállítással gombra, és add meg a kiszállítási adataidat. Ezután ha az eladó visszaigazolja az adásvételt, a termék árát a helyszínen készpénzben kell odaadnod a GLS futárnak, és már meg is kaptad a csomagod. Ráadásul a szállítás a vevő részére teljesen ingyenes, azt minden esetben az eladási árból vonjuk le! Itt találsz segítséget a megrendeléshez.

MIBEN MÁS A HÁZTÓL-HÁZIG XXL?

A Háztól-Házig XXL-nél partnerünk a HDT, mely egy nagyobb termékek szállítására szakosodott fuvarozó cég, vagyis ők simán elviszik a hűtődet, sütődet – persze csak ha alaposan becsomagoltad! A folyamat ugyanolyan egyszerű, mint a Háztól-Házig esetében, megadod a csomagméreteket, a szállítási díjat ez alapján kalkuláljuk, és a hirdetésfeladási oldalon megtekinthető. 

Ha Háztól-Házig XXL-lel rendelnél, ugyanúgy csak a Megrendelem ingyenes szállatással gombra kell kattintanod a megnyitott hirdetésnél, és megadnod a szállítási adataidat. Ha az eladó megerősíti, a fuvarozó cég felveszi neked a kapcsolatot, a helyszínen készpénzzel kifizeted a csomagot, és már a tiéd is a termék. A szállítás a vásárlónak itt is ingyenes, azt ugyanúgy az eladási árból vonjuk le!

Olvass még további infókat ezen a linken!
Vagy tekintsd meg csomagolási útmutatónkat!

Comments are closed.

Navigate