Megváltozott a Jófogás nyitóoldala!

Új kinézetett kapott a Jófogás nyitóoldala asztali és mobil böngészőn, aminek köszönhetően sok hasznos funkció vált egy kattintással elérhetővé számodra. A fejlesztések jóvoltából – a főkategóriák háttérben történő elkülönítésével – az általad indított keresések pontosabbak lesznek, a keresés mentése funkció pedig ráncfelvarrást kapott és még egyszerűbb lett így a böngészés. Ügyelj rá, hogy új mentés beállítása esetén mindenképp állítsd be a keresés főkategóriáját is!

Nézd meg, hogy konkrétan mik változtak az oldalon:

  1. Változott a keresés a Jófogáson! A jármű, járműalkatrész és kiegészítők, ingatlan és állás hirdetések mostantól csak a tematikus oldalainkon, a felső menüsor ikonjaira kattintva érhetőek el.
  2. A tematikus oldalak között a nyitólapon lévő gombokkal tudsz navigálni.

3. A ‘Jófogás kategóriák’ legördülő menügombbal az összes kategóriánkat elérheted és egyetlen kattintással a számodra érdekes hirdetéseket összegyűjtő listára navigálhatsz. Ahogy ez a lenti képen is látható.

4. A legnépszerűbb kategóriák egyetlen kattintásra vannak tőled, a nem kiemelt kategóriákat a kereső mezőből, vagy a mellette található ‘Jófogás kategóriák’ legördülő menün keresztül érheted el.

5. Ha eladni szeretnéd használt tárgyadat, egyetlen lépésből eléred a hirdetésfeladási felületünket.

6. Cégek, vállalkozások, boltok számára elérhető ajánlataink fellendíthetik üzletedet, időt és pénzt takaríthatnak meg neked. Ismerd meg a lehetőségeket!

7. Az oldal tetején, a jobb szélen regisztrálj, vagy jelentkezz be, hogy az összes funkciót elérhesd! Bejelentkezve megtalálod a legutóbb megtekintett termékeket, mentheted kedvenc hirdetéseidet, beállíthatsz állandó keresést téged érdeklő termékekre, kapcsolatba léphetsz az eladókkal, vagy meghirdetheted, amire már nincs szükséged.

8. Mostantól a legnépszerűbb kategóriák friss hirdetéseiből ízelítőt kapsz a nyitólapon, hogy még gyorsabban rátalálhass téged érdeklő termékekre.

9. Próbáld ki mobil alkalmazásunkat is!

10. Kövess közösségi oldalainkon friss hírekért, kedvezményekért, nyereményjátékokért!

És most már irány a Jófogás!

Comments are closed.

Navigate