A keresés mentése funkcióval még egyszerűbb a böngészés

Régóta keresel valamit, vagy épp most jöttél rá, mire is lenne szükséged? Szeretnéd a tökéletest megtalálni? Vagy már tudod hogyan újítanál fel egy megkopott darabot? Akkor vágj bele még ma! A Jófogás oldalán elmentheted keresésedet, így nem kell újra beállítanod a szűrőket, ráadásul értesítést is kapsz, ha újabb hirdetés került fel a szűrésnek megfelelően.

Épp egy sárga MTB biciklit keresel? Esetleg a kerti pillanatokhoz válogatsz a bútorok között? Bármi is jut eszedbe, amire egy kis időt szánsz, hogy beszerezd, érdemes beállítanod a mentett keresés lehetőségét.

Ehhez nem kell mást tenned, ha böngészőből érkezel:

  • Lépj be a Jófogás oldalára
  • Keress rá a megvásárolni tervezett dologra, majd a Keresés gomb után kattints jobbra fent a Keresés mentése gombra – nevezd el a mentett listád, és állítsd be, milyen gyakran szeretnél e-mail értesítést kapni. 

ha applikáción keresztül állítod be:

  • Lépj be a Jófogás applikációba
  • Keress rá a megvásárolni tervezett dologra, majd a listázási oldalon koppints az oldal alján megjelenő ikonra – majd nevezd el a mentett listád, és állítsd be, milyen gyakran szeretnél e-mail értesítést kapni, ha új termék kerül fel az oldalra.

Ezzel kész is! Ha később megnyitsz egy mentett keresést, már a lista elején találod a legújabb hirdetéseket, és biztosan nem maradsz le a számodra érdekes ajánlatokról.

Mentett kereséseid bármikor megnézheted a Fiókodban, átállíthatod, milyen gyakran szeretnél értesítést kapni, módosíthatod egy keresés nevét, vagy ha már megtaláltad a tökéletes terméket, törölheted is keresésedet.

Sikeres keresést!

Comments are closed.

Navigate