Játssz velünk hirdetésfeladásaiddal!

Hozd ki a legtöbbet a Jófogásból, ehhez most egy játékkal is besegítünk!

A hirdetésfeladás nyereményjáték remek lehetőség, mert amellett, hogy már nem használt cuccaid eladhatod, és másoknak örömet okozhtasz, most még Lidl ajándékkártyát is nyerhetsz!

Mit kell ehhez tenned?

Heti 3 új hirdetésfeladással szállhatsz versenybe, ha a játék időtartama alatt (június 6-19.) legalább az egyik héten feladsz 3 vagy több hirdetést, ha mindkét héten megteszed, akkor kétszeres eséllyel indulsz!

A nyereményjáték az alábbi kategóriákban érhető el:

Otthon, háztartás

Műszaki cikkek, elektronika

Szabadidő,
sport

Divat,
ruházat

Baba-mama

Úgy érzed nincs 3 olyan valami, amit meghirdethetnél? Egyszerűen csak nézz körül otthon. Biztos akad olyan dolog, amit már rég nem használsz, pedig minden stimmel vele, csak valahogy nem a te stílusod. Legyen szó egy hátizsákról, egy második kávéfőzőről vagy épp egy sporteszközről.

A játékban való részvételhez legalább az egyik hirdetésfeladás során el kell fogadnod böngészőből megnyitott hiredtésfeladás során a játékszabályzatot és az adatvédelmi tájékoztatót
Ne feledd, ezeket az applikációban nem tudod elfogadni! Azonban elegendő egyszer elfogadnod a szabályzatot, a többi hirdetésed már bátran feladhatod az applikációból is!

Legyél Te a szerencsések között!

Comments are closed.

Navigate