Játssz velünk hirdetésfeladásaiddal!

Közeleg az évvége, és ezzel együtt a karácsony is. Bár még csak október közepe van, de ha addig szeretnéd a legtöbbet kihozni a Jófogásból, játssz velünk!

A hirdetésfeladás nyereményjáték remek lehetőség a karácsonyi felkészülésre, mert amellett, hogy már nem használt cuccaid eladhatod, és másoknak örömet okozhtasz, még szuper dolgokat is nyerhetsz a fa alá!

Mit kell ehhez tenned?

A heti nyereményekért 2 új hirdetésfeladással szállhatsz versenybe, a nyereményjáték ideje alatt az alábbi heti csomagok várnak gazdára:

(október 18-24. és november 1-7. között)

(október 25-31. és november 8-14. között)

A képek illusztrációk.


A havi nyeremények egyikéért 5 új hirdetést kell feladnod a Jófogás oldalán október 18. és november 14. között.

Havi nyereménycsomagok:

jófogás nyereményjáték

A képek illusztrációk.

A nyereményjáték az alábbi kategóriákban érhető el:

Otthon, háztartás

Műszaki cikkek, elektronika

Szabadidő,
sport

Divat,
ruházat

Baba-mama

Úgy érzed nincs 5 olyan termék, amit meghirdethetnél? Adunk pár tippet miben érdemes gondolkodnod. Nézd meg például, melyek a keresett termékek a Jófogáson, és gyűjts onnan inspirációt! Vagy egyszerűen csak nézz körül otthon. Biztos akad olyan dolog, amit már rég nem használsz, pedig minden stimmel vele, csak valahogy nem a te stílusod. Legyen szó egy hátizsákról, egy második kávéfőzőről vagy épp egy sporteszközről.

A játékban való részvételhez legalább az egyik hirdetésfeladás során el kell fogadnod böngészőből megnyitott hiredtésfeladás során a játékszabályzatot és az adatvédelmi tájékoztatót
Ne feledd, ezeket az applikációban nem tudod elfogadni! Azonban elegendő egyszer elfogadnod a szabályzatot, a többi hirdetésed már bátran feladhatod az applikációból is!

Legyél Te a szerencsések között!

Comments are closed.

Navigate