Strandolnál, de nem tudod hol? Megmutatjuk!

Teljes gőzzel tombol a nyár, Te pedig nem tudod, hogy hova lenne érdemes elmenni a hétvégén úszni, csúszdázni egyet vagy csak napozni? Íme az általunk felállított Top 3 Budapest közeli, és vidéki strand, ahol kiélvezheted a hétvégét, és hozzá néhány extra tipp, ami jól fog jönni, ha strandolni mész!

Top 3 Budapest közeli strand:

Pünkösdfürdői strand
A legkisebbektől a legnagyobbakig, itt mindenki megtalálja a magának megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. A fedett gyerekmedencétől kezdve a mély, úszóknak kialakított medencéig választhatsz kedvedre.

Palatinus
A margitszigeti fürdőhely a fiataloknak és az idősebbeknek is egyaránt nyújt pihenést, illetve aktív szórakozást. A kinti medencék és csúszdák mellett, termálmedencék is találhatók bent azoknak, akik inkább kikapcsolódásra vágynak. Egyszóval, itt is van minden, amit egy strandtól várnánk.

Lupa strand
Végül pedig a Lupa, a strandok királya vagy éppen királynője. A budakeszi strand számtalan sportolási lehetőséggel is vár a napozás és úszás mellett. Ha aktív pihenő vagy, ezt neked találták ki! Ha szeretsz a strandon röpizni vagy focizni a barátaiddal, vagy épp búvárkodnál egyet, akkor irány a Lupa, ahol mindebbe belevetheted magad!

Top 3 Vidéki strand

Balatonlelle, Napfény strand
Csúszdamedence, focipálya, vizibicikli és büfé. Kell ennél több egy remek hétvégére a strandon? Ha Te is úgy gondolod, hogy nem, akkor látogass el a Napfény strandra, ahol mindez rád vár!

Rukkel tó
A dunavarsányi Rukkel tó, nyitás óta számtalan új lehetőséggel bővült. Többek közt van lehetőség röpizni és focizni, wakeboardozni, vagy akár kempingezni is. A bátor kicsiket és nagyokat 6 különféle csúszda várja a strand területén.

Aquacity Vízicsúszda- és Élménypark
A zalaegerszegi élménypark 7 csúszdával, és ugyanennyi medencével várja a hűsölni vágyókat. Számos sportesemény, és tábori lehetőség is elérhető. Ne habozzatok!

És íme néhány tipp, ami segíthet, hogy minél kellemesebb legyen a pihenés:
Érdemes kora reggel vagy nyitásra kimenni a strandra, hogy olyan helyet tudj választani magadnak, amilyet csak szeretnél! Ha nem szeretsz strandon enni, vigyél magaddal ételt és italt egy hűtőtáskában. Ezzel még környezettudatosabb is vagy, hiszen nem vásárolsz palackos vizet, és nem használsz műanyag tálcát sem, amit aztán csak kidobsz a kukába!

Néhány dolog, amit mindenképp vigyél magaddal:
Az első, és legfontosabb, hogy mindig legyen nálad fürdőruha és naptej, hogy védd a bőröd! Ha már védelemről van szó, érdemes egy menő napszemüvegről is gondoskodni, amivel lenyűgözheted a barátaidat. Végül pedig egy törölköző vagy egy strandlepedő is el fog kelleni, hogy ne a fűben feküdj. 

Ha nyár… Akkor irány a strand!

Comments are closed.

Navigate