Szépségápolási és életmód tippek Urbán-Váradi Alexandrával

Életmód, receptek, lakásdekor, szépségápolás, anyaság – ez áll Urbán-Váradi Alexandra, vagy ahogy az internetezők nagyobb része ismeri, @forherszandra instagramjának leírásában, és ha megnézzük eddigi blogposztjait is, a leírás nem túloz, Szandra tényleg számtalan témával készül követői számára! A YouTube-on For Her Vlog néven szerepel csupa olyan témával, ami bárkit le tud kötni, egy új sütemény receptjének kipróbálásától a sminktippeken át az otthoni dekorációig!

Szandra egész áprilisban velünk lesz, és szuper tippeket fog adni nektek ezekben a témákban a Jófogás közösségi oldalain. Olvassátok el a cikkünket Szandráról, és kövessétek az oldalainkat még több részletért, érdemes lesz! 

Kilenc éve kezdtem el blogolni, illetve videókat készíteni – nagyon szerettem a sminkvideókat, így adta magát a gondolat, hogy kipróbálhatnám én is ezt a műfajt. Sokáig csak sminkekkel, illetve szépségápolási tippekkel foglalkozó videókat és blogbejegyzéseket készítettem, de ahogy bővült a család, megszülettek a gyermekeim, új kihívások elé néztem és a meglévő témák mellett az anyasággal és gyerekneveléssel kapcsolatos videókat is készítettem.” Szandra YouTube csatornáját itt találjátok, és nemcsak azért érdemes feliratkoznotok, hogy értesítést kapjatok az új videók megjelenéséről, hanem az egyes videók alatt kialakuló, fórum-szerű kommenteket olvasva is sok hasznos infót kaphattok!

Szépségápolás

Ha valaki szeret sminkelni és érdekli a szépségápolás ezen ága, egy idő után természetes, hogy elkezd érdeklődni az általa használt eszközök és sminktermékek iránt. Miből készülnek, melyek a mások által is ajánlott márkák, miket használnak más youtuberek… Szandra elmondása alapján a sminkelés – azon túl, hogy számára egyfajta „énidő”, azaz olyankor van igazán ideje saját magára figyelni – lehet tudatos is, főleg úgy, ha az ember odafigyel arra, mit ken a bőrére. „Az, hogy a bőrápolás és a sminkelés is tudatos legyen, nagyon fontos számomra. Általában nem csak azokról a termékekről beszélek, amik nagyon bejöttek és amiket mindenkinek ajánlanék, hanem azokról is, amik nekem nem váltak be.

Ez főleg azért praktikus azok számára, akik nézik a videóim vagy követnek instán, mert így ők is tippeket kapnak vásárlás előtt, hogy mi az, amire érdemes kicsit jobban odafigyelni.

És hogy mi lesz azokkal a sminkeszközökkel, krémekkel és kiegészítőkkel, amik valamiért mégsem váltak be? Gyakori tévhit, hogy a piperecikkeket nem lehet felbontás után eladni, Szandra viszont épp az ellenkezőjére buzdít: nyugodtan hirdessük meg a számunkra feleslegessé vált sminkeket és szépségápolási cikkeket, hiszen ezzel egyrészt a környezetet is óvjuk, másrészt pedig más is hozzájuthat és kipróbálhatja az adott terméket. Szandra még egy-két tippet is adott a hasonló dolgok eladásához:

Ha szépségápolási termékeket adunk el, akkor érdemes a higiéniai szempontokra is figyelni – a kinyomós, tubusos, flakonos kiszerelésben árult cikkeket bátran hirdessük meg, hiszen ezekbe nem kell belenyúlni úgy, mint egy tégelyes termékbe, ezért az új tulajdonosuk is bátran használhatja majd őket. A parfümök esetében például sokan belefutnak abba, hogy egy-két fújás és viselés után rájön az ember, hogy az adott illat nem feltétlen passzol a személyiségéhez, így ezeket is nyugodtan fel lehet tenni a Jófogásra!

Otthoni testmozgás
Ha valaki követi Szandra Instagram oldalát is – @forherszandra nick néven megtaláljátok -, az tudja, hogy a számtalan anyás-lakberendezős-főzős tartalmon túl a For Her Blog alapítója számára nagyon fontos a rendszeres testmozgás is. Ha szoktatok például súlyzós apróhirdetéseket böngészni, akkor szembesülhettetek már azzal a jelenséggel, hogy a karantén beköszöntével és az edzőtermek bezárásával mindenki felvásárolta a súlyzószetteket, egy ideig még a nagy áruházakban is hiánytermékeknek számítottak.

Hogy a kezdeti lelkesedés meddig tart, az mindenkinél csak kitartás függvénye, de tény, ha esetleg olyan sporteszközt vásároltunk, ami két használat után csak a helyet foglalja a nappaliban, érdemes letölteni a Jófogás appot és egyszerűen meghirdetni, hogy másnál új életet tudjon kezdeni az adott sporttárgy. „Nagyjából négy éve sportolok rendszeresen és én mindig is otthon edzettem, főleg a gyerekek miatt, hiszen így nem kell utazással töltenem az időm a lakás és a konditerem között. Mikor elkezdtem edzeni, több kisebb fitneszgépet is használtan szereztem be, de amikor áttértem egy másik edzéstervre, ezeket eladtam, hogy ne foglalják a helyet és az árukból több más hobbiba is befektethettem!

Megfogadnád Szandra tippjeit és leszámolnál a régóta gyűlő holmik halmaival? A Jófogás app a segítségedre lesz: töltsd le alkalmazásunkat, regisztrálj, készíts néhány jól sikerült fotót az eladni kívánt termékről és add fel a hirdetést!

Comments are closed.

Navigate