Ideje, hogy másképp gondolj az online vásárlásra!

Online apróhirdetések újratöltve

Kényelmes, modern, innovatív, felhasználóbarát, egyszerű, de nagyszerű. Magyarország vezető apróhirdetési oldala, a Jófogás ma már nem csak arról szól, hogy ingyen feltöltheted az eladásra szánt termékedet, hanem az előbbi jelzőknek megfelelően számos kényelmi funkciót is kínálunk, amivel élmény az adás-vétel.  

Háztól-Házig szolgáltatás

Budapesten laksz és egy pécsi eladótól vásárolnál? Nem akarsz sorban állni a postán vagy aggódsz a fizetés módja miatt? Felejtsd el ezeket, mert van egy szuper megoldásunk, amit sem a Facebook marketplace-en, sem a zárt csoportokban nem találsz meg!

Háztól-Házig szolgáltatásunk segítségével többé nem okoz gondot a távolság! Ez a lehető legkényelmesebb és legbiztonságosabb megoldás az adás-vételre; a csomag pár napon belül a vevő kezében van, az ellenérték pedig garantáltan az eladó bankszámláján landol!

Ezzel a megoldással elkerülheted, hogy sorban állj a postán, vagy hogy otthonodban, esetleg az utcán történjen az adásvétel, ugyanis a futár szó szerint háztól-házig viszi a csomagodat.

Nincs kockázat, felesleges időfecsérlés, ráadásul a szolgáltatás használata rendkívül egyszerű.

3x annyi érdeklődő, néhány kattintással

Eladnád a megunt cuccaidat, de még nem találtad meg a megfelelő vevőt? Szeretnél mindent mielőbb elpasszolni?

A kiemelt hirdetésekkel akár 3x több érdeklődőt tudsz szerezni! Tudj meg többet a kiemelési lehetőségekről itt!

+1: HD képek

Egy jó fotó már fél siker, és ez nem csak az online társkeresés esetében igaz. 🙂 Tudtad, hogy már HD képeket is fel tudsz tölteni oldalunkon hirdetésed mellé? Ezzel még kapósabbá teheted terméked, és a lehető legjobb fényben tüntetheted fel.

Mindent megteszünk azért, hogy az adás-vétel folyamata gördülékeny és kényelmes legyen, de ha mégis elakadnál, keresd az ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel segítenek.

Comments are closed.

Navigate