Ideje, hogy másképp gondolj az online vásárlásra!

Online apróhirdetések újratöltve

Kényelmes, modern, innovatív, felhasználóbarát, egyszerű, de nagyszerű. Magyarország vezető apróhirdetési oldala, a Jófogás ma már nem csak arról szól, hogy ingyen feltöltheted az eladásra szánt termékedet, hanem az előbbi jelzőknek megfelelően számos kényelmi funkciót is kínálunk, amivel élmény az adás-vétel.  

Háztól – Házig szolgáltatás

Budapesten laksz és egy pécsi eladótól vásárolnál? Nem akarsz sorban állni a postán vagy aggódsz a fizetés módja miatt? Felejtsd el ezeket, mert van egy szuper megoldásunk, amit sem a Facebook marketplace-en, sem a zárt csoportokban nem találsz meg!

Háztól-Házig szolgáltatásunk segítségével többé nem okoz gondot a távolság! Ez a lehető legkényelmesebb és legbiztonságosabb megoldás az adás-vételre; a csomag pár napon belül a vevő kezében van, az ellenérték pedig garantáltan az eladó bankszámláján landol!

Ezzel a megoldással elkerülheted, hogy sorban állj a postán, vagy hogy otthonodban, esetleg az utcán történjen az adásvétel, ugyanis a futár szó szerint háztól-házig viszi a csomagodat.

Nincs kockázat, felesleges időfecsérlés, ráadásul a szolgáltatás használata rendkívül egyszerű.

Ha mégis fontos számodra a személyes találkozás, vagy tényleges vásárlás előtt szeretnéd ellenőrizni a terméket, a Háztól-Házig szolgáltatáson túl a Jófogás Találkozási Pont is kiváló megoldás a biztonságos adás-vételre.

Találkozási Pont

A Találkozási Pont Budapest szívében található, így könnyen megközelíthető, de ezen kívül számos előnnyel jár. Biztonságos és otthonos környezetben találkozhatsz az eladóval vagy a vevőddel, és kényelmesen, biztonságos körülmények között tudod nyélbe ütni az üzletet. Ki tudod továbbá próbálni a különböző termékeket, köztük akár műszaki cikkeket is. Ezen felül szakértő kollégák segítenek, ha bármilyen kérdésed van az oldal használatával kapcsolatban, vagy ha hirdetést adnál fel. És ez még nem minden! Havi akciókkal, rendezvényekkel, ingyenes wifivel és hosszú nyitvatartási idővel is várunk!

A részletekért kattints!

3x annyi érdeklődő, néhány kattintással

Eladnád a megunt cuccaidat, de még nem találtad meg a megfelelő vevőt? Szeretnél mindent mielőbb elpasszolni?

A kiemelt hirdetésekkel akár 3x több érdeklődőt tudsz szerezni! Tudj meg többet a kiemelési lehetőségekről itt!

+1: HD képek

Egy jó fotó már fél siker, és ez nem csak az online társkeresés esetében igaz. 🙂 Tudtad, hogy már HD képeket is fel tudsz tölteni oldalunkon hirdetésed mellé? Ezzel még kapósabbá teheted terméked, és a lehető legjobb fényben tüntetheted fel.

Mindent megteszünk azért, hogy az adás-vétel folyamata gördülékeny és kényelmes legyen, de ha mégis elakadnál, keresd az ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel segítenek.

Comments are closed.

Navigate