Kreatív halloween jelmez ötletek

Cseréljük le a farsangi jelmezünket egy kicsit sötétebb, kicsit félelmetesebb variációra. Készítsük együtt kreatív halloween jelmezt! Itt van néhány ötlet, amit hasznosnak találhatsz.

Mi az a halloween?

Október 31-én a kelta hitvallás szerint a halottak szellemei vándorolnak a túlvilágra és azért, hogy az élőket ne vigyék magukkal mindenféle félelmetes jelmezt öltöttek, hogy összezavarják a szellemeket.

Manapság ezt a régi szokást elevenítik fel halloween napján, főként Amerikában. Habár a világon már mindenhol megjelenik a félelmetes jelmezek garmadája, az ijesztgetés helyett mi inkább csak beöltözünk.

Jelmezek gyerekeknek

A kicsik jelmezei inkább aranyosak, mint félelmetesek. Úgy, mint farsangkor ilyenkor is megjelennek a mini-szuperhősök, a bájos hercegnők, a kisállatok, de előfordulnak boszorkányok is.

Azért nem elképzelhetetlen, hogy az apróságok is vadabb kosztümökre vágynak. Előfordulnak mexikói, koponyás arcfestések, mini Jokerek vagy denevér jelmezek.

Halloween jelmez ötletek nőknek

Elcsépelhetetlen az Addams Family női szereplőinek a megjelenése halloween idején. Alakítható gót esetleg elegáns, üzleties stílusban is. A másik, ami minden évben megjelenik, a mexikói sminkdivat. Mind a kettő esetében a sminkben és az öltözékben csak a kreativitás szabhat határt. Szárnyaljon a fantáziád és legyél te a legijesztőbb és legvagányabb a buliban.

A hétköznapi ruháinkat nagyon könnyen használhatjuk fel, akármilyen halloween jelmezhez, csak egy-egy kiegészítőre lesz szükségünk. A legtöbbet úgyis a hajunk és a sminkünk elkészítése fog dobni a kosztümön. Használjunk erős fekete és fehér festékeket, emeljük ki szemünket és ajkainkat erős színekkel, hogy minél feltűnőbbek legyünk.

Vagány arcfestés férfiaknak

A férfiak esetében sokkal egyszerűbb a félelmetes kosztüm, ugyanis elég beöltöznie a hétköznapi fekete öltözetébe és mellé egy vagány sminket kell csak készíteni, amivel lehet vadmotoros vagy egy a mexikói ünneplők közül.

Azért érdemes végigböngészni a jelmezkínálatot is, mert rengeteg érdekes férfijelmez is akad a Jófogáson!

Filmes jelmezek, ötletek

Legyél viking, Morticia, Pennywise vagy Joker! Vásárold meg a jelmezed használtan vagy készítsd el saját magad, a választott karakter egyedi feldolgozása érdekében.

Alacsony költségvetésű halloween jelmezek

Azért, hogy te is beöltözz, nem szükséges teljes jelmezt venned. Elég egy maszk vagy egy ruhadarab, amivel már mindenki tudni fogja, hogy te sem maradsz ki a sorból. Hidd el, hogy kevés ráfordítással is látszódni fog, hogy kinek öltöztél be és milyen félelmetes vagy éppen rejtélyes tudsz lenni.

Kisállat jelmezek

Azért, hogy a kedvencünket se hagyjuk ki a szórakozásból, itt van egy-egy cuki példa, hogyan is öltöztethetjük be kutyusunkat vagy macskánkat. Rengeteg féle kisállatruhát lehet manapság vásárolni és sokan is válnak meg a korábban használt kiegészítőiktől, kosztümüktől. Ha eddig nem adtál még jelmezt kutyusodra, akkor idén próbáld ki mindenképp!

A szuperhős és vadmotoros kutyusoknál nincs vagányabb!

Bárhogyan is készülj a halloweenra, ne felejtsd el, hogy a „rémes” sütik és a dekoráció is sokat fog számítani, ha a beöltözős bulira várod a vendégeidet.

Comments are closed.

Navigate