Ősz minden mennyiségben!

Nyakunkon az ősz, de Te úgy érzed még nem állsz rá készen? Íme 5 jó dolog az őszben, ami biztosan meghozza a kedved!

Városnézés
A barna, a piros és a sárga színek kombinációja csodálatos látványt nyújthat. Ha lehunyod a szemed, ugye Te is látod magad előtt, ahogy a város utcáit belepik a színes levelek? Ősszel sétálj nagyokat, és élvezd, ahogyan a lehulló falevelek megfestik a várost, rögtön jobban a magadénak érzed majd az őszt!

Kirándulás
Bár ősszel beköszönt a hűvös, ez ne szegje kedved, ha kirándulásról van szó. Túracipőt és hátizsákot fel és irány a természet! A gyönyörű táj, a korai naplementék és az ősz illata remek hangulatot teremtenek. Kirándulj a barátaiddal, a családoddal vagy a pároddal, az élmény feledteti a hideget. Ha szeretsz fényképezni, ne hagyd otthon a gépedet. Az általad készített őszi fényképek remekül mutathatnak a faladon is.

Őszi finomságok
Az édesszájúaknak ez az évszak kedvez a legjobban, hiszen nincs is jobb annál, mint egy hűvös napon megsütni a kedvenc süteményedet, bekúckozni a kanapéra és élvezni az ízeket. Egy forró, gyümölcsös tea pedig csak fokozza a hangulatot. Az őszi finomságok egyik királya a sült gesztenye. Legyen az otthon készített, vagy vásárban fellelt, a gesztenye mindig az ősz legjobbjai közt marad.

Sorozatok
A hideg idő egyik ismertetője lehet az otthoni sorozatnézés. Ha épp szakad az eső vagy már ki kirándultad magad, ez a program tökéletes számodra! Az eseménydús nyár után mi másra is vágyhat az ember, mint egy kis nyugalomra, és a kedvenc sorozatának új évadára? Ha van kisállatod, vedd magadhoz, készíts valami egészséges harapnivalót, kapcsold be a sorozatod és élvezd az ősz ezen formáját.

Tökfaragás
Az ősz legszórakosztatóbb ünnepe a Halloween. A díszítés, az illatok, a hangulat és természetesen a tökfaragás elengedhetetlen része. Ijesztő vagy kedves, egyszerű vagy bonyolult mintát szeretnél? Csak vegyél a kezedbe egy kést és némi ihletet, és óvatosan faragd ki a megálmodott halloweeni töklámpást. Ha merészek vagytok, készítsetek tökfaragó versenyt a barátaiddal, és egy buli keretein belül mutassátok meg egymásnak az alkotásokat.


Comments are closed.

Navigate