Felújítanád a konyhátokat? – Dobd fel a Jófogással!

Régóta óta gondolkozol azon, hogy felújítod a konyhát, de nem tudod, hogyan vágj bele? Olvasd el tippjeinket és hozd ki belőle a legtöbbet!

Az első és legfontosabb lépés, hogy felmérjük mekkora terület áll a rendelkezésünkre. A kis konyha esetében figyelj arra, hogy kerüld a sötét színeket, mert az még pluszban zsugorítja a teret. Ha újítanál már, érdemes egy festéssel, vagy csempézéssel kezdeni. Egy-egy halvány, vidámabb szín, vagy mintás csempe fel tudja dobni a helyiséget. Figyelj arra, hogy a bútorok passzoljanak az új külsőhöz. De ha már bútor, mire is lehet szükséged egy új konyhához?

Az első, és nem épp elhanyagolható elem a hűtő. De rögtön fel is merül a kérdés, hogy milyet vegyünk? Alul, vagy felül fagyasztósat? Milyen energiaosztályút érdemes választani? Milyen legyen a színe? Energiaosztály szempontjából a A+++-os modellek érik meg a legjobban, ha az éves áramfogyasztást nézzük, ezek azonban emiatt drágábbak is. Az A++ is már jó választ lehet. Minden más pedig csak tőled függ! Válaszd azt, ami számodra a legkényelmesebb és passzol a konyhádhoz!

De vajon mit ér egy konyha tűzhely és mikro nélkül? Nem meglepő módon itt is rengeteg típusból választhatsz, az egyszerűbb fajtáktól az extrémebbekig. A beépíthető fajtától az önálló darabokig.

Kicsi, rozsdás vagy éppen divatjamúlt a mosogatód? Cseréld le a régit egy új, vagy akár egy jó állapotú, használt mosogatóra. Sárgát keresel, esetleg kör alakút vagy 3 részeset? Mindent megtalálhatsz egy helyen. És ehhez mit kell tenned? Látogass el a Jófogásra, ahol nem csak magánszemélyektől, hanem boltok kínálatából is válogathatsz, hogy megtaláld a konyhádba legjobban passzoló darabot.

Ha még lelkes vagy a felújításban, akkor érdemes beruházni egy új konyhabútorra is. Barna, fehér, kék vagy piros? Nem létezik túl merész konyha, vágj bele most! Ha pedig olyan a konyha kialakítása, hogy elfér benne az étkező is, remek összhangba hozhatod a konyhabútort és az étkezőt.

Kinézted már álmaid konyháját, de nem szívesen dobnád ki a régi bútorokat? Akkor van egy jó hírünk! Nem kell kidobni őket. Add el használt bútoraidat a Jófogáson, és óvd ezzel is a környezeted!

Comments are closed.

Navigate