Diákmunkát keresel? Dolgozz te is nálunk!

A főiskolai, egyetemi élet velejárója a diákmunka, ami a pénzszerzés mellett arra is jó, hogy még a diplomaszerzés előtt munkatapasztalatot szerezz, megismerkedj a vállalati élettel. Miért ne töltenéd ezt az időszakot egy szuper, fiatalos csapatban, egy piacvezető márkánál?

A Jófogásnál fontosnak tartjuk, hogy a lehető legjobb támogatást és segítséget nyújtsuk a felhasználóinknak, így ügyfélszolgálati csapatunkat is folyamatosan bővítjük, és csapatunkba diákokat is várunk! A feladat a felhasználói telefonos és e-mailes megkeresések megválaszolása, a felmerülő problémák megoldása.

Miért jó ez neked?

Egyrészt megtanulhatsz szuperül kommunikálni telefonban és e-mailen keresztül is, okos dolgokat tanulhatsz tőlünk az online világról, folyamatos képzéseken és tréningeken vehetsz részt, valamint részletesen kiismerheted a Jófogást, mint terméket. Utóbbi pedig tökéletes alap lehet ahhoz is, ha a későbbiekben is nálunk képzeled el a karriered! A jelenlegi csapatunk 20%-a szintén diákként kezdte pályafutását, és azóta is a cégnél dolgozik, várunk téged is!

Ha empatikus vagy, és jól kommunikálsz, valamint hosszú távra tervezel, akkor mindössze annyi a dolgod, hogy jelentkezz hozzánk, a többit megtanítjuk!

Az összes betöltetlen pozíciónkat megnézheted itt: https://karrier.schibsted.hu/

Comments are closed.

Navigate