Hogyan legyen a te hirdetésed is Jó fogás?

Túl régóta keresed az ideális vevőt? Szeretnél mindent azonnal elpasszolni? Minél részletesebb, jobban megfogalmazott hirdetést adsz fel, annál hamarabb kelti fel a böngészők figyelmét. Tarts velünk, hogy tippjeink segítségével a te hirdetésed is Jó fogás legyen!

TÖLTS FEL MINÉL TÖBB KÉPET!

Hirdetésednél az egyik első dolog, amit észrevesznek az érdeklődők a borítókép lesz. Használd ezt ki, és elsődleges képnek válassz olyan fotót, amelyen terméked teljes egészében látszik, a részletek bemutatására lesz még kilenc képnyi lehetőséged, minél több fotót csatolsz, annál jobb! A képes hirdetésekhez igénybe tudod venni Kirakat szolgáltatásunkat is, amellyel akár 20x annyian is megnyithatják a hirdetést!

Tippek: A terméket mindig jó fényviszonyok között fotózd le, ha kisebb méretű, akkor egy kartonlap megfelelő háttér lehet. Ha a méret eladási szempontból fontos lehet, akkor tegyél mellé egy másik tárgyat, hogy az érdeklődő tudjon ahhoz viszonyítani.

ADJ MEG JÓ CÍMET!

A képek mellett nagyon fontos, hogy hirdetésednek egyszerre adj figyelemfelkeltő és a terméket megnevező címet. Az oldalon lehetőség van kategóriára is szűrni, de emellett sokan használják a szabadszavas keresőt is. Ha utóbbi esetben is szeretnéd biztosítani, hogy hirdetésed ne kerülje el az érdeklődők figyelmét, olyan leírást adj meg, amely a termék nevét toldalékok nélkül tartalmazza.

Egy példa: Ha az “Szinte új állapotú kávéfőzőm eladnám” címet adod, a kávéfőző szóra rákeresve hirdetésedet nem listázzuk, ezért inkább ezt a címet válaszd: “Kávéfőző szinte új állapotban eladó”

ÍRJ LE MINDEN FONTOSAT A TERMÉKEDRŐL!

Ha megtaláltad a tökéletes címet, már csak arra kell figyelned, hogy a Bővebb leírás résznél minél több infót megadj a termékedről, hogy az érdeklődőknek már csak azt kelljen egyeztetniük veled, mikor és hogyan vehetik azt meg! A hirdetésfeladási felületen kérdésekkel is segítünk, hogy mit érdemes feltüntetned .

Ha ezzel megvagy, már csak a megfelelő kategóriát kell kiválasztanod, szükség szerint megadnod a paramétereket, és feltüntetni az eladási árat. Utóbbihoz érdemes körülnézned a Jófogáson, hogy láthasd mi lenne az az összeg, ami a vevőnek is vonzó, és neked is megéri.

ÉS VÉGÜL…

Ezután már csak a kapcsolatfelvételi adataidat kell megadnod, kiválasztanod a megfelelő kiemelést, és gratulálunk, hamarosan a te hirdetésed is elérhető lesz a többi Jó fogás között!

ADJ FEL HIRDETÉST MOST!

 

Comments are closed.

Navigate