Használd a keresőt mint egy profi!

Elromlott a vasalód, és vennél egy másikat? Egy gyerekkori kedvenc filmed keresed? Vagy csak úgy böngésznél a Jó fogások között? A Jófogáson megtalálsz mindent, mi pedig segítünk neked, hogy ezt minél egyszerűbben és gyorsabban megtehesd!

Tegyük fel, hogy régóta szeretnéd elolvasni az Utas és holdvilágot, ezt a könyvet egyébként a Jófogás csapatából többen is nagyon ajánljuk! Miért vennéd meg újonnan, mikor az oldalon egyrészt olcsóbban hozzájuthatsz, használt holmi vásárlásával környezettudatosabb is lehetsz, és a régi könyvek illatáról se kell lemondanod? Nézzük, hogy is fogj hozzá!

Az oldalon szereplő minden hirdetés különböző kategóriákba vannak rendezve. A főoldalt megnyitva használhatod a szabadszavas keresőt, vagy kiválaszthatsz egyet a kilenc főkategóriánk közül, azon belül pedig további kategórákat találhatsz.

Könyvnél most a Szabadidő, sport főkategóriát, azon belül pedig a Könyv, újságot fogjuk kiválasztani, majd a Szépirodalmat, ezzel kiszűrhetjük a zavaró, más kategóriába tartozó termékeket. Ezután megadjuk a Kulcsszó mezőbe a keresendő kifejezést. Alapvetően a mező csak a hirdetések címében fog keresni, de lejjebb, a Keresés gomb felett be tudod pipálni, hogy a hirdetések szövegében is keress.

Fontos: A kereső csak pontos találatokat listáz, azokat a találatokat, amelyekben a kifejezés toldalékolt formában szerepel, nem, erre érdemes figyelni a keresésnél.

Most már csak annyi a dolgod, hogy átnézd a kapott találatokat, kiválaszd a megfelelő könyv példányt, és egyeztesd az eladóval az átvételi vagy szállítási módot. Jó olvasást kívánunk!

 

Comments are closed.

Navigate