Jófogás DIY – Csináld magad!

A Jófogás számára kiemelten fontos a környezetvédelem, ezért is indítottuk el a tavalyi évben a Jófogás DIY sorozatot. Különböző újrahasznosításhoz kapcsolódó workshopokat tartottunk, amelyeken kiégett izzókból készítettünk karácsonyfadíszeket, régi pólókat újítottunk fel, illetve üres italos üvegekből csináltunk.

A tavalyi projektet újragondolva az idei évben olyan DIY – Csináld magad videókat készítünk, amelyekben bemutatjuk, hogy az otthon található, már nem használt tárgyainkból milyen praktikus kiegészítőket készíthetünk az otthonunkba.

Elsők között mutattuk be a parafakertet. Parafadugókból, némi kartonból, fóliából, virágföldből és magokból/palántákból konyhai fűszerkertet vagy mini virágoskertet készíthetünk:

Az elhasználódott gumiabroncsokból jópofa gumihinta készíthető a gyermekeknek. Nincs szükségünk másra, mint egy fél gumiabroncsra, fára, festékre és pár csavarra. A gumihinta elkészítése már igényel némi barkácstudást, de az ehhez kapcsolódó videónkban lépésrőllépésre bemutatjuk, hogy hogyan és milyen eszközökkel tudjuk azt elkészíteni:

A vintage szerelmeseinek is készültünk csináld magad termékkel. Egy régebbi fadobozból dizájnos tárolódobozt készíthetünk, mindössze krétafestékre, csiszolópapírra és waxra lesz szükségünk:

Gondoltunk azokra is, akiknek esetleg nincsenek meg a szükséges kellékek a háztartásukban, ezért DIY – Csináld magad csomagokat állítottunk össze, melyek minden szükséges eszközt és kelléket tartalmaznak. A csomagok teljesen ingyenesek, mindössze 10 új hirdetést kell feltölteni a Jófogásra. A csomagok a készlet erejéig érhetőek el.

Biztosak vagyunk benne, hogy Te is találsz otthon legalább 10 olyan dolgok, amit már rég óta elő sem vettél, ami bontatlan csomagolásban hever a szekrény mélyén!

Folyamatosan érkeznek az új DIY – Csináld magad videóink, melyek megtekinthettek az oldalunkon:

WWW.JOFOGAS.HU/CSINALDMAGAD

Comments are closed.

Navigate