Mivel hozhatod ki a legtöbbet hirdetéseidből?

A termékkategória már adott, amikor eldöntötted mit szeretnél meghirdetni a Jófogás oldalán. A piaci adottságokon, kereslet-kínálat viszonyokon túl sokat tehetsz azért, hogy felkeltsd a lehetséges vevőid érdeklődését!

Hogy mivel? Böngészd át az alábbi pontokat és hozd ki a legtöbbet hirdetéseidből!

JÓ MINŐSÉGŰ KÉPEK

A listaoldalon hirdetésed legfeltűnőbb eleme az elsődleges képként beállított fotó lesz. Ezért érdemes olyan, saját készítésű képet választanod, amin teljes egészében, jó minőségben látszik az eladásra szánt terméked. Képszerkesztő funkciónkkal beállíthatod, hogy hogyan jelenjen meg listaoldalon az elsődleges kép. További képeken a termék részletes és fontos elemeit érdemes megmutatnod, így vevőd teljesen képbe kerülhet terméked állapotával.

Tippek: A terméket mindig jó fényviszonyok között fotózd, ha kisebb méretű, akkor használj semleges hátteret, hogy minél inkább a terméked legyen fókuszban. Ha a méret eladási szempontból fontos lehet, akkor tegyél mellé egy másik tárgyat, hogy az érdeklődő tudjon ahhoz viszonyítani.

Ne feledd HD képet is feltölthetsz hirdetésedhez, így részletgazdagabb és kontrasztosabb képen mutathatod be terméked. (A képek mérete minimum 300 * 300, maximum 1920 * 1920 pixel lehet)

TÖMÖR, LÉNYEGRE TÖRŐ CÍM

A képek után a következő fontos pont, hogy hirdetésednek egyszerre adj figyelemfelkeltő és a terméket jól leíró címet. Az oldalon lehetőség van kategóriára is szűrni, de emellett sokan használják a szabadszavas keresőt is. Ha utóbbi esetben is szeretnéd biztosítani, hogy hirdetésed ne kerülje el az érdeklődők figyelmét, olyan leírást adj meg, amely a termék nevét toldalékok nélkül tartalmazza. Figyelj arra, hogy ne írd el a termék nevét, sokszor előfordul, hogy amire a legjobban koncentrálunk, abban lesz hiba.

Egy példa: Ha a “Szinte új állapotú kávéfőzőm eladnám” címet adod, a kávéfőző szóra rákeresve hirdetésedet nem listázzuk, ezért inkább ezt a címet válaszd: “Kávéfőző szinte új állapotban eladó”

ÍRJ LE MINDEN FONTOS JELLEMZŐT TERMÉKEDRŐL ÉS ÁLLÍTSD BE PONTOSAN A PARAMÉTEREKET

A jó cím mellett a termékleírásra is érdemes időt fordítanod, ezzel az érdeklődő rögtön tudhatja, ez az, amit keres vagy sem. Ennek érdekében add meg, hogy melyek a termék főbb jellemzői, illetve bármi olyan információt, ami szerinted érdekes lehet. Ne hagyj ki olyan lényeges dolgokat sem, hogy milyen átvételi lehetőséget tudsz biztosítani vevőd számára, a személyes átvételtől a Háztól-Házig és Foxpost lehetőségéig.

TERMÉKÁR

Nincs pontos elképzelésed mennyiért kelhet el terméked? Böngéssz a Jófogáson, nézd meg a tiédhez hasonló termékek árát és állapotát, így remekül összehasonlíthatod, milyen összeget érdemes feltüntetned hirdetésednél. Az ár megadásánál, figyelj arra is, hogy hirdetéseden beállítottad-e a Háztól-Házig vagy Foxpost szolgáltatását, amennyiben igen, emeld terméked árát a kiszállítási díjjal, hiszen a Háztól-Házig esetében ebből kerül levonásra a szolgáltatás költsége. Foxpostos küldés esetén pedig eladóként szintén neked kell fizetned a szolgáltatás díját az automatába történő feladáskor.
Ne feledd vevőid is igényelhetnek házhozszállítást! Ebben az esetben a szállítási díjat a vevő fizeti, nem kell hozzáadnod az árhoz, csak elfogadnod a vevői kérést 36 órán belül (melyről e-mail értesítést kapsz) és várni a futárt a becsomagolt termékkel.

HASZNÁLJ KIEMELÉST ÉS SZEREZZ TÖBB ÉRDEKLŐDŐT

Minél hamarabb szeretnéd eladni meghirdetett termékeidet? Próbáld ki az oldalon elérhető kiemeléseket és szerezz több érdeklődőt. 4 típusú kiemelés közül vásárolhatsz, melyek különböző megjelenési formában segítik, hogy több érdeklődőt érhess el.

KAPCSOLATFELVÉTEL

A kapcsolatfelvételi adatoknál használj olyan e-mail címet, amit gyakran olvasol. A telefonszámot csak akkor tedd láthatóvá az oldalon, ha fel tudod venni telefonod vagy visszahívod, azokat akik kerestek.

MOBILRÓL IS EGYSZERŰEN

Többnyire mobilról használod a Jófogás oldalát? Töltsd le az Androidra és iOS-re is elérhető Jófogás mobilalkalmazását, ahol amellett, hogy értesítést kapsz, ha üzeneted érkezett, egyszerűen és gyorsan tölthetsz fel hirdetést, mentheted kedvenc kereséseidet és hirdetéseidet.

Ha már minden megvan hirdetésed feltöltéséhez, ne késlekedj, töltsd fel most!

Hirdetést adok fel!

Comments are closed.

Navigate