Hogyan legyél a kerti partik királya?

Balzsamos nyári estéken nincs is jobb, mint a szabadban sütögetni, iszogatni, beszélgetni. Hála az égnek az idő egyre melegszik, így bátran tervezhetünk szabadtéri összejöveteleket. Mi kell ahhoz, hogy te legyél a kerti partik koronázatlan királya? A jó társaságról neked kell gondoskodnod, a többit viszont szerezd be a Jófogásról! 

Az előkészületek

Mielőtt nekivágsz a kert berendezésének, érdemes kicsit rendbe szedni. Nyírd le a füvet, takarítsd el a szemetet, vágd le a felesleges faágakat, nyírd meg a sövényt. Nemcsak praktikus egy rendezett kertben, nem bokáig érő fűben gázolni, de mindenki jobban érzi magát egy szép környezetben.

Kert kisgépek a Jófogáson itt!

Bútorok

Ha megvagy az előkészületekkel, jöhet a kerti bútor! Fontos, hogy kizárólag kültéri használatra valót vegyél, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Mérlegeld, mekkora helyed van, és hány embert szeretnél leültetni, és ez alapján válogathatsz a neked szimpatikus bútorok között. Jó szolgálatot tehet egy napernyő is, amely alá nemcsak a napsugarak, de egy nyári zápor elől is elbújhatsz.

A főszereplő

Nincs kerti parti grillezés nélkül. Egy jó grillsütő évekig szolgálhat, és nagyon praktikus is, hiszen nagy tételben készíthetsz változatos ételeket. Kolbászok, grillsajt, zöldségek, pácolt hússzeletek – hogy mit készítesz, az csak rajtad áll! Már csak a grillt kell beszerezni.

Világítás
Egy hangulatos kerti parti elengedhetetlen kelléke a kültéri világítás. Dobd fel a kertedet fényfüzérekkel, szolárlámpákkal, fáklyákkal. A lampionok remekül illenek romantikus, bohém és modern környezetbe is.

Comments are closed.

Navigate