Hosszú hétvége és tűzijáték? Programokra fel!

Idén egy négynapos hosszú hétvégével vár Augusztus 20!
Még nem tudod hova menj és mit csinálj? Adunk pár tippet, hogy a tűzijátékokon kívül, mi mással egészítheted ki ezt a négy napot!
Számos ingyenes és fizetős programon vehetsz részt a négy nap alatt, akár családdal, akár barátokkal, vagy csak kettesben a pároddal. Hozd ki a legtöbbet a pihenésből, és közben élvezd a tűzijátékot!

Strandolj a Jófogással!
A négynapos hétvégén két helyszínen is találkozhatsz a Jófogással strandolás közben.
Augusztus 17-én (szombaton) a Lupa Beach-en kaphatod italodat különleges, környezetbarát repohárba, melyet haza is vihetsz a strandolás végén.
Augusztus 19-én és 20-án pedig a Velencei Vízi Várnál várunk, ahol ingyenesen kölcsönözhettek strandeszközöket (matracokat, felfújható foteleket, sporteszközöket). Ezenfelül, amikor ezeket visszahozzátok a szerencsekereket megpörgetve az is kiderül, milyen környezettudatos ajándékkal térhettek haza.

Lásd a világot Felvidéki szemmel!
Szereted a Felvidéket és a fotókat? Akkor ezt neked találták ki! Látogass el Karaffa Attila „Felvidéki szemmel” című fotókiállítására Eger városába, ahol a képek utazásra hívják a közönséget. Az ingyenes program remek lehetőséget nyújt, hiszen nem csak gyönyörködhetünk, de akár tanulhatunk is belőle!

Ha Eger, akkor Retro buli!
Idén második alkalommal Eger tárt karokkal várja a retro szerelmeseit. A hosszú hétvégén előkerülnek a bakelit lemezek, és a fellépők felcsavarják a szőnyeget is! Ha Te is örök szerelmese vagy a Retronak, akkor a hosszú hétvégén irány Eger!

Ízleld meg a Boldogasszony csipkéjét Cegléden!
Tudtad, hogy idén 13. alkalommal rendezték meg az Ország tortája versenyt? A zsűri 31 torta közül választotta a Boldogasszony csipkéjét, melyet Te is megkóstolhatsz a hosszú hétvégén. Ne habozz hát csipkézni!

Élmény a legkisebbeknek!
Cegléd a bábszínháztól kezdve a játékparkig rengeteg lehetőséggel várja a kisgyermekkel érkező családokat, hogy ne csak a felnőttek, de a kicsik is élvezzék a hosszú hétvégét.

Légy részese Te is a Szent István napoknak Zalakaroson!
Zalakaroson ismét megrendezésre kerülnek a Szent István napok. A hosszú hétvégén kézműves vásárokban találhatsz egyedi darabokat és minden nap más-más zenés bálon mulathatsz. A borházak kitelepülésén, pedig különböző borokat kóstolhatsz. Rajta-rajta! Éljenek a Szent István napok!

Tűzijátékozz, akár egy király!
Székesfehérváron, a hosszú hétvégén ismét sátrat vernek a Koronázási ünnepi játékok. Lesz lovagi torna és harcászati bemutató is. Ha látni akarod ezeket vagy még többet, akkor látogass el Székesfehérvárra.

Festés kicsit másként!
Imádod a kreatív, látványos dolgokat? Akkor a székesfehérvári épületfestést is imádni fogod! Nem csak látványos, de interaktív is. Engedd szabadjára a fantáziádat, és hagyd, hogy magával ragadjon Székesfehérvár!

Tűzijáték tele hassal!
Te is szerelmese vagy a magyar ízeknek? Ha igen, a hosszú hétvégén rád vár Budapest és a Duna-part, ahol megrendezésre kerül a Magyar ízek utcája. Megkóstolhatod a Boldogasszony csipkéjét és az ország cukormentes tortáját is, és nem utolsó sorban a Szent István-napi kenyeret is.

Comments are closed.

Navigate