Különleges ajándéktippek Valentin napra

Nyakunkon a Valentin nap, de te még nem találtad meg a tökéletes ajándékot kedvesednek? Összegyűjtöttünk néhány szuper tippet, amivel garantáltan mosolyt csalhatsz az arcára.

A Valentin nap a szerelmesek ünnepe, ez remek apropó lehet arra, hogy a megszokottól eltérő módon fejezzük ki társunk felé az érzéseinket. Ideje kilépnünk a virág-csoki-plüssmaci szentháromságból, és valami izgalmassal meglepni párunkat. Minden azon múlik mennyire ismered életed párját, éppen ezért akár egy teljesen romantikátlan ajándék is válhat romantikussá, ha igazán passzol hozzá. Íme néhány ötlet, amivel feldobhatod a szerelmesek ünnepét! 

Kupon-napok másképp
Lehet, hogy kicsit megúszósnak tűnhet az ötlet, de ha kellő energiát fordítunk a kivitelezésbe, és a kuponokat párunk kedvére alakítjuk, szuper ajándékká válhat. Vállalj a kuponokon olyan dolgokat, ami nem jellemző rád, írj bele kényezetető kuponokat, vállalj be olyan programot a kedvéért, amiről tudja nem adnád be könnyen a derekad. Nekünk sem árt, ha kicsit kilépünk a komfortzónánkból. Aztán ki tudja, lehet egy új kedvenc közös programra találtok.

Meglepi üzenetek
Nem kell hozzá más, csak egy tömb post-it, egy toll és némi kreativitás. Helyezd el a romantikus, vicces vagy éppen megfejtésre váró cetliket a lakás különböző pontjain, hogy párod a legváratlanabb pillanatokban bukkanjon rájuk. Így nem csak Valentin napon lepheted meg, hanem több napon keresztül is.

Térkép a kincshez
Az ékszer az örök klasszikus ajándékok táborát erősíti. Ám egy jól kitalált kincskeresős játékkal vegyítve szuper programmá és fantasztikus szórakozássá is válhat. Rejtsd el az ajándékot valahol, ahova számos közös emlék köt bennetek. Készíts egy térképet, és jelölj be állomásokat. Minden állomásra találj ki egy feladatot, programot vagy fejtörőt, egy-egy közös emlékkel, élménnyel kapcsolatban. Ezek megfejtése végül a kincshez, vagyis az ékszerhez vezet. Tény, hogy nem kis feladat egy ilyen programot összeállítani, viszont garantált a siker, és persze az egész nap a közös emlékeitekről, élményeitekről fog szólni.

Egyedi fotóalbum
Szerezz be egy fotóalbumot és töltsd meg képekkel és kedvenc közös emlékeid leírásával. Ha nem régi a kapcsolat, esetleg nem készültek fotók a pillanatokról, rajzold le őket. Lehetnek akár vonalrajzok is, nem az élethű ábrázolásmód a lényeg, sőt, akár még viccesen is elsülhet a kézügyetlenségünk. Egy biztos, egy ilyen ajándék egyenlő egy romantikus nosztalgiás estével.

Sokan támadják a Valentin nap létjogosultságát, hiszen társunkkal jobb esetben nem egyetlen napon érzékeltetjük csak szeretetünket az évben. Azonban ennek a napnak nem is feltétlenül ez lenne a feladata. Csupán extra lehetőséget ad erre. Egy jól eltalált kedvességgel pedig leírhatatlan örömet okozhatunk.

Comments are closed.

Navigate