Minden party kellék egy felejthetetlen szilveszterhez

Közeleg az év vége. Szilveszter éjjelét és az új esztendőt pedig érdemes stílusosan és emlékezetesen megünnepelni. Amennyiben te is a házibuli mellett döntesz, érdemes beszerezned néhány party kelléket, amik garantálják, hogy az általad szervezett est kellően csillogó és feledhetetlen legyen.

Minden kötelező party kellék

Az óévet a tradíció szerint zajongással, lármázással kell elbúcsúztatni, úgy vélték ugyanis, hogy ez elűzi felhalmozódott gondokat, bajokat, illetve az év sötét időszakában lesben álló gonosz szellemeket. Mára ez a szilveszteri tűzijáték, illetve a hangos zenével egybekötött tánc hagyományában él tovább. Emellett persze nem árt kötelező bulipontként készülnöd az éjfélt követő pezsgőzésre is. Ehhez mutatjuk most a szükséges party kellékeket.

Party kellék a hangulathoz: a hangrendszer

Egy jó bulihoz elengedhetetlen a jó zene. Készíts egy szilveszteri lejátszási listát a kedvenc szilveszteri számaiddal, és ne felejtsd el minőségi hangosítással is felszerelni a buliteret. Bátran nézz körül a Jófogáson a bluetooth hangszórók vagy akár komplett hangrendszerek széles kínálatában!

Poharak és poháralátétek

A használt tárgyak adásvételét lehetővé tévő márkaként mindig is fontos volt számunkra a környezettudatos és a zero/low waste életmód népszerűsítése. Így arra buzdítunk, hogy az egyszer használatos party kellékek helyett kérd meg a résztvevőket, hogy hozzanak műanyag poharakat a bulidra. Az éjfél utáni pezsgőzésre viszont házigazdaként érdemes neked készülnöd, méghozzá elegánsabb poharakkal. Amennyiben igazi DIY-guru vagy, készíthetsz csillogós fonalból horgolt, vagy süthető gyurmából formázott, szilveszteri poháralátéteket is.

pezsgőspoharak
Forrás: Pexels / Inga Seliverstova

Party kellékek az italozáshoz

Egy évbúcsúztató házibuli fényét jócskán tudod emelni azzal, ha egy mini koktélbárral, és néhány tematikus, szilveszteri koktéllal készülsz. Szerezhetsz be praktikus pohárjelölőket, csillogó koktél party kellékeket vagy akár színes, mosható szívószálakat is. Emellett ne feledkezz meg az éjfél kötelező italáról, egy üveg jó minőségű pezsgőről sem!

A szilveszteri dekoráció

Lufik és lufiszámok

A szilveszter a felhőtlen szórakozás, a csillogás, a jó hangulat ünnepe. A házibulidat pedig igazán fel tudja dobni, ha bevetsz néhány klasszikus dekorációs party kelléket. Az arany vagy ezüstszínű lufik nagyot tudnak emelni a hangulaton, pláne ha olyanokat is beszerzel, amik számmal kiadják az új év dátumát. Ezeket ugyanis a vendégek előszeretettel fogják fotó propnak is használni. A nagyobb mennyiség gyors felfújása érdekében (illetve azért, hogy ne ájulj el) bátran szerezz be egy lufifújót is!

Szilveszteri party kellék: lufi és konfetti
Forrás: Pexels / Inga Seliverstova

Szerpentin és konfetti

Újév napján fontos hagyomány, hogy nem szabad takarítani, illetve kivinni a szemetet, ezzel ugyanis az egész éves jószerencsénknek inthetünk búcsút. Úgyhogy a konfettit csak az igazán bevállalós házigazdáknak ajánljuk, hiszen a babona miatt még buli másnapján sem szabad felporszívózni. Amennyiben teheted, szerezz be inkább csillogós szerpentineket, és varázsoljátok ezzel a party kellékkel ragyogóvá a buli terét.

Hangulatvilágítás

A szilveszter éji csillogáshoz egészen költséghatékony módon hozzátehetsz némi fényjátékkal. A különböző színű és erősségű fények ráadásul öltöztetik a teret, így ha nincs időd DIY szilveszteri party kellékekre, akkor különösen érdemes őket bevetned. Nézz körül a Jófogáson is a LED-es fényfüzérek, diszkógömbök és a hangulatlámpák változatos kínálatában!

Szilveszteri party kellék: számlufi és diszkógömb
Forrás: Pexels / Inga Seliverstova

Néhány party kellék egy szilveszteri fotósarokhoz

Szinte közhely, de igaz: ha nem készült róla kép, akkor meg sem történt! Egy igazán emlékezetes est érdekében érdemes a vendégeket is arra buzdítanod, hogy szórakozás közben örökítsék is meg a pillanatot. Rendezz be hát egy kreatív fotósarkot háttérrel, illetve olyan szilveszteri party kellékekkel, mint a maszkok, kalapok, csillámos boák és parókák.

Comments are closed.

Navigate