A legjobb videójátékok, másodkézből

Zenélj, autózz, focizz, maradj formában!

Imádod a videójátékokat, de nem akarsz egy vagyont költeni? Van egy jó hírünk: rengeteg játék vár rád, amit másodkézből, akár a bolti ár töredékéért beszerezhetsz. Összegyűjtöttünk nektek a legnépszerűbbeket, amelyeket a Jófogáson is megtalálhattok.

Minecraft

Nem túlzás azt állítani, hogy a Minecraft átformálta az egész videójáték-ipart.A Játék lényege, hogy a játékos szabadon változtathatja a teret az új blokkok kitörésével, bányászásával, illetve a lerakásával, barkácsolásával. Alapvetően egyfajta 3D túlélőszimulátor, azaz adott egy lakatlan világ, ahol az egyetlen igaz lakó a játékos maga. (Forrás innen és innen)
Egy ilyen játékot eredeti áron tízezer forintért lehet megvenni, azonban használtan hatezer forintért is hozzájuthatsz.  

The Sims

A The Sims 4 egy életszimulációs játék, ahol virtuális emberek (simek) életét lehet irányítani. Végső célja nincs, a játékmenet nem lineráis. Bármennyi sim (egyedülállóak és családok egyaránt) létrehozható, egy sim élete csakúgy, mint a való életben a születéssel kezdődik és a halállal ér véget. Korlátlan ideig játszható. (forrás)
Újonnan 13.990 forint, használtan akár az eredeti ár feléért, sőt kevesebbért, hatezer forintért is beszerezheted.

Forza Horizon

Autós, száguldozós játék nélkül nem lenne teljes a lista. A Microsoft Studios és a Playground Games még 2012-ben indította útjára a Forza Horizon-szériát. A Forza Horizon lélegzetelállító grafikával hódít. A játékban változatos terepen és időjárási körülmények között versenyezhetünk, ami azért izgalmas, mert a vizes murván nehezebb lesz kordában tartani az autót, mint a száraz aszfalton.
Újonnan több, mint húszezer forintért lehet megszerezni, használtan már tízezer forinttól beszerezhető.

Fifa 19

Nem maradhat ki a foci sem, természetesen. Évről-évre egyre realisztikusabb grafikával és fejlesztésekkel várja a focirajongókat a Fifa sorozat. Aki unja a “sima” változatot, az különböző extrák közül választhat.

A No Rules módban elérhetjük, hogy a bíró minden szabálytalanság fölött szemet hunyjon. Jöhetnek a becsúszások vagy simán lehetünk lesen, semmit sem fognak befújni. A másik, kicsit talán izgalmasabb mód a Survival, ahol minden általunk rúgott gól után lekerül egy játékosunk a pályáról, így a meccs végig többé-kevésbé kiegyenlített maradhat. Amennyiben csak hét játékos maradna egy csapatban, a meccs véget ér, és az a csapat nyeri, amelyik előbb apadt hét főre. (Forrás)
Újonnan közel húszezer forint, használtan hatezer forinttól beszerezhető.

Gitar hero

Ki ne álmodott volna arról, hogy rocksztár lesz? A Guitar Hero-val ez az álom valóra válhat.

Ez egy igen nagy zenei választékot kínáló játék. A játékmechanika egyszerű. A képernyőn egy virtuális gitárnyakat láthatunk, amin fentről lefelé haladva, nehézségi fokozattól függően különböző, hangok érkeznek. Ezeket időben kell eltalálni a játékosnak, a megfelelő húrokat helyettesítő 5 gomb egyikének, vagy több gomb kombinációjának lenyomásával, illetve . a húrokat helyettesítő gomb megpendítésével.

Ha jól csináljuk, a rajongókkal együtt tombolhatunk a különböző legendás rock számokra. Emellett minden szám során érkeznek speciális energiával töltött hangok is, amiket ha sorban hiba nélkül leütünk, kapunk értük egy kis sztár energiát jutalmul, amiből ha kellő mennyiséget összegyűjtöttünk, a gitárunk függőlegesbe való döntésével a közönség nagyobb ovációját érhetjük el. (Forrás)
Újonnan négyezer forint körül van, használtan az eredeti ár feléért is megtalálható.


Comments are closed.

Navigate