Alternatív utazási ötletek – 3 környezetbarát eszköz

Több oka lehet annak, ha valaki nemet mond a tömegközlekedésre. Egyesek praktikumból, mások elvből kerülik a tömött járműveket.

Azonban a városban nemcsak autóval lehet közlekedni. Sőt, érdemes is lecserélni a kocsit néhanapján, ez a döntés pedig neked és a környezetnek is jót tesz. Mutatunk most három alternatív közlekedési eszközt, amelyet érdemes neked is megfontolnod.

Bicikli

Annak idején még a Queen is megénekelte: “I want to ride my bicycle.” Hogyan tudnál éppen te ellentmondani a tekerés felszabadító élményének? Ha nem kell túl sokat menned, munkába is simán mehetsz kerékpárral, amelynek sok előnye van. Gyors, hiszen könnyű vele lavírozni a dugóban, ráadásul bőven van már bicikliút Budapesten. Mindezek mellett környezetbarát és a fenntartása sem drága mulatság. Hosszú távon is jól használható egy szuper bringa. Bónusz, hogy mindezek mellett még formában is tart.

Találd meg álmaid biciklijét a Jófogáson!

Roller

A bátrabbak egy rollert is bevállalhatnak, amely nemcsak vagány, de ajtótól ajtóig tudsz vele közlekedni. Inkább rövidebb távra ajánljuk. Praktikus járgány, ma már kaphatók lezárható és összecsukható modellek is. A biciklihez hasonlóan a rollerezés is növeli mind az állóképességedet, mind a koncentrációs képességedet.

Ma már léteznek elektromos rollerek is, amelyeket nem neked kell saját erővel hajtanod, és picivel gyorsabbak is hagyományos társaiknál.

Akár elektromos, akár hagyományos rollert keresel, nézz körül itt!

Görkorcsolya

A görkori némi előképzettséget és ügyességet igényel, de ez ne tántorítson el, mert a használata rövid idő alatt megtanulható. Hosszabb sétatávra ajánljuk, így könnyen felére csökkentheted érkezési idődet. A biciklivel és a rollerrel egyetemben a görkorcsolyázás is jót tesz az alakodnak. Kis helyen is elfér és bárhová magaddal viheted.

Görkorcsolyák a Jófogáson!

Te melyiket próbálnád ki?

Comments are closed.

Navigate