Esküvői tippek és ötletek

Aki már belevágott tudja, aki még nem, az is sejti mennyi tervezéssel, szervezéssel és ötleteléssel jár egy esküvő. Akár kis esküvőt, akár hatalmas lagzit szeretnétek, sok mindenre kell majd gondolnotok, hogy a “nagy nap” úgy sikerüljön, mint elképzelitek. Ebben próbálunk meg segíteni és extra ötleteket adni a felejthetetlen naphoz!

Kiegészítők

Az esküvő helyszíne és stílusa nagyjából már meg is határozza, milyen ruhát fogtok vagy milyet érdemes választanotok. Ha a ruha terén már megvan az elképzelésetek, egyedi kiegészítőkkel remekül kihozhtajátok belőlük a maximumot. Minden a részletekben rejlik? Ha ez valóban így van, most se mondj le erről!
Mintás zokni, szuperhősös madzsettagomb, esetleg egy egyedi csokkornyakkendő-nadrágtartó páros? A vőlegények is kiélhetik magukat a tökéletes kiegészítők megtalálásában, hisz van miből válogatni! Menyasszonyként sem kell szomorkodnod, rengeteg ötlet közül választhatsz: szóba jöhet egy vagány kalap, egy friss virágokból készült fejdísz, tüll kesztyű, de elindulhatsz az extrém körömlakk vagy a nagy fülbevalók irányába is. A keresgélésben pont a párodnak találtál egy jó kiegészítőt? Ne tétovázz: lepd meg vele!

A cipő

Hófehér magassarkú, megkötős szandál vagy tornacipő? Ismét csak rajtad áll, hogy eldöntsd, mi áll hozzád közel. Gyönyörű, habos-babos ruhákhoz is jól mehet egy fehér tornacipő (selyem cipőfűzővel ünnepi fénybe öltöztetve), de egy lazább, egyszerűbb ruhából is sokat hozhatsz ki egy karakteres cipővel. Vőlegényként szokatlanabb viselet a szandál, de a zártabb cipők terén is elég széles választási lehetőség áll előttetek: a vászoncipőktől a klasszikus bőr darabokig. Jól mutat, ha a kiegészítők és cipő terén is összehangolódtok, ez a közös évek előtt amúgy sem árt.

Fotósarok

Itt aztán végképp nem kell visszavennetek a kreativitásból! Vannak olyan tárgyak, amiről mindenkinek ti juttok az eszébe vagy magával ragadott titeket egy korszak vagy stílusirányzat? Most jöhetnek az ötletek! Retro irányhoz például illenek a képkeretek, klasszikus telefonok, kazetták, retro napszemüvegek vagy ha az olvasás szerelmesei vagytok, akkor egy antik írógép is remek kiegészítő lehet. Modern stílusban képzelitek el a fotósarkot? Ebben az esetben ne hagyjátok ki az eseményhez készített, egyedi Instagram keretet! Ha klasszikusban gondolkodtok, akkor ez esküvő stílusház igazíthatjátok a fotósarkot virágokkal és néhány rátok jellemző tárggyal. Példaként, ha szerettek hajózni, az igazán jó témát adhat a fotósarokhoz is.

Tipp: Ha már az esküvőn kész képeket szeretnétek a kezetekben tartani, szóljatok a fotósnak vagy egy barátotoknak, hogy készítsen pár képet polaroid géppel is! 

A nagy nap előtt írjatok listát arról, hogy mit kell magatokkal vinnetek, ami még nincs a helyszínen, nehogy otthon maradjon valami, amin aztán bosszankodtok.

És ha már az oltár előtt álltok és csak a gyűrűk vannak hátra, ne feledjétek melyik kézre is szokás húzni a gyűrűt, nehogy “lányos” zavarotokban itt bizonytalanodjatok el! (A jobb kezet válasszátok!)

Comments are closed.

Navigate