Kategóriák és keresőszavak – tél a Jófogásnál

Új év, új keresések?

Kíváncsi vagy, hogy kategóriánként, mely keresőszavak voltak gyakoriak januárban? Az ingyen elvihető kifejezés most is előkelő helyen szerepel, de nézd meg most, mi más került még a listára. Hirdesd meg, ha neked is akad olyan holmid, ami keresett az oldalon, de neked már nincs rá szükséged.

Otthon, háztartás kategória
Gyakori keresések érkeztek a következőkre:
Konyhabútor, kávéfőző, kanapé, kompresszor, a felsorolás végére már nem egy k betűs szó jutott, hanem a láncfűrész, melynek eladásával felhasználóink átlagosan 31.733 Ft-ot kerestek. 

Szabadidő, sport
Ebben a kategóriában januárban sem maradt ki a kerékpár és az elektromos kerékpár sem a keresett termékek közül, melléjük kerültek még a korcsolyák, akváriumok, építőkockák és az újévi fogadalmakhoz sok segítséget nyújtó futópadok is.

Baba-mama
Nem hordoz magában meglepetéseket a Baba-mama kategória, ahol azok a termékek kerültek a keresettek közé, melyek leggyakrabban felmerülnek a szülők fejében, hogy használtan érdemes keresgélni: kiságy, etetőszék, babakocsi, gyerekülés. Ha eladáson gondolkozol épp, érdemes megnézned a hasonló termékek milyen áron futnak. Annyit elárulhatunk, hogy egy kiságy eladásával átlagosan 22.342 Ft-ot kerestek felhasználóink.

Műszaki cikkek, elektronika
Januárra nézve szórakoztató elektronikának is nevezhetnénk a kategóriát, mert ilyen típusú termékből igen sok esett a gyakori keresések közé: Konzolok, hangfalak, erősítők, fényképezőgépek és laptopok.

Divat, ruházat
A Divat, ruházat kategóriából két terméket választottunk, mert ezek magasan kiemelkedtek a többi közül, ezek pedig az órák és okosórák. Ahogy a mondás tartja egy jó óra öltöztet, így végül is nem meglepetés.

Comments are closed.

Navigate