Miért dönts a Jófogás hirdetésfeladás mellett? Mutatjuk!

Az apróhirdetések népszerűsége töretlen, sőt, mióta már online formában is létezik, még inkább teret nyer ez az adok-veszek lehetőség. Sok ember azonban elköveti azt a hibát, hogy csak egy felületre teszi fel a hirdetését, holott érdemes minden lehetőséget kihasználni, hiszen sosem tudhatjuk, hogy éppen hol akadunk a vevőnkre! Minden platformnak megvannak az előnyei, mi most azt szedtük össze nektek, hogy miért érdemes az eladásra szánt termékeinket a Jófogásra is mindig feltenni.

Lakásunkat számtalan felesleges holmi árasztja el, amik rengeteg helyet foglalnak, és nagy részük vagy a kukában, vagy pedig az éves lomtalanítás alkalmával az utcán landol. Pedig számos olyan dolog van, aminek eladásából akár hasznot is húzhatunk, ráadásul így az újrahasznosítást támogatva, az öko lábnyomunkat is csökkentjük. Online hirdetésfeladás esetén mindenképp érdemes kipróbálni a Jófogás adta lehetőségeket!

A számok magukért beszélnek
A Jófogás egyrészt Magyarország egyik vezető online apróhirdetési oldala, de ami ennél is fontosabb, hogy több, mint 1,5 millió hirdetés található az oldalon. Miért ne lehetne ezek között a tiéd is?

Veszíteni valód nincs azzal, ha ide töltöd, vagy ide is feltöltöd az eladásra szánt termékeidet, hiszen a hirdetésfeladás ingyenes! Természetesen, ha ki akarunk tűnni a tömegből, és még gyorsabban adnánk el a termékeinket, akkor kiemelhetjük hirdetésünket szalag, kirakat kiemeléssel vagy éppen előresorolással. De ezek csak opciók, nem feltétlenül kell pénzt költeni a hirdetésünkre ahhoz, hogy sikeres legyen az adás-vétel.

Többféle szállítási lehetőség, kényelmesen!
A termék vevőhöz való eljuttatására sem lesz gondunk, ha a Jófogást választjuk, mivel már többféle szállítási opciót is kínál. Így ha az adott terméknél elérhető, akkor érdemes igénybe venni a Háztól-Házig, vagy pedig a Foxpost szolgáltatást. Előbbinél futár segítségével juttathatjuk el a terméket a vevőnkhöz, utóbbi esetében pedig a csomagautomaták nyújtotta kényelmet élvezhetjük. Ráadásul mind a két típusnál lehetőség van a szolgáltatás vevői és eladói igénylésére is, így bármelyik fél elindíthatja a folyamatot! 

Meggyőztünk? Akkor tégy egy próbát a Jófogáson! Szelektáld ki és töltsd fel rég nem használt holmiaidat oldalunkra néhány kattintás segítségével, hogy tiszta lappal és rendezett lakással folytatódhasson a 2021-es év!

Comments are closed.

Navigate