2020 őszi-téli kabát trendjei

Az idei őszi-téli kabátdivat számos különleges darabot tartogat a számunkra. Most összegyűjtöttük, milyen stílusok lesznek a főbb vonalvezetők!

Tény, hogy az idei kabátdivatra jellemző az extremitás, azonban ha a különböző divatirányzatokat megfigyeljük, mindegyik hordoz magában kellő szépséget és nőiességet ahhoz, hogy figyelmet fordítsunk rájuk. Bár a kifutós darabokat gyakran annyira túlspilázzák a tervezők, hogy első ránézésre, szinte biztos, hogy egy átlagos hétköznap reggel nem merészkednénk bennük az utcára, inspirációnak azonban tökéletesek! Most összegyűjtöttük azokat a főbb divat irányvonalakat, elsősorban a hordhatóság szempontját figyelembe véve, amik között garantáltan megtaláljuk a számunkra leginkább kedvező stílust!

Maszkulin vonalak
Az ősz kabátjaira és blézereire is jellemző, hogy első pillantásra talán extrémnek mondható a kialakításuk. Az idei trendekre jellemző széles váll kialakítás és az egyenes szabás célja azonban nem más, mint hogy egy jó szabással párosítva erőt, karakterességet kölcsönözzenek viselőjüknek. Tény, hogy ez az a fazon, amit azonban jobb, ha személyesen próbálunk fel, ugyanis könnyen lehet, hogy a megszokott méretünktől eggyel kisebb is bőven elég lesz a kívánt hatás eléréséhez.

Az örök klasszikus
Ha az őszi kabátokra gondolunk, valószínűleg a ballonkabát jut az eszünkbe, hiszen igazi alapdarab, így nem hiányozhat a 2020-as trendek közül sem. Az elegáns női A vonalú kialakítás mellett, az egész szezonra jellemző, oversize méretek hódítanak, és amellett, hogy bármelyik stílushoz tökéletesen passzolnak, az időjárástól is megvédenek vízhatlan tulajdonságunak köszönhetően.

Szőrmók kabátok
A műszőr bundák már hosszú évek óta betörtek a kifutókra, majd ahogy az lenni szokott, a boltokba is. Idén kifejezetten a túlméretezett, oversize daraboké a főszerep, amik amellett, hogy rendkívül melegek, számos fazonban elérhetőek, ráadásul nagyon kényelmesek. A típusok közül most nagyon népszerű a Teddy jellegű fazon is, szintén oversize kialakításban, különösen drapp árnyalatokban.

Visszatérő kedvenc
A bőrhatású, bőrberakással ellátott kabátok szintén divatban vannak már jó pár szezon óta, és bár tavaly sokkal meghatározóbb részét képviselték a divatnak, még az idei őszi-téli időszak trendjeinek is fontos részét képezik. A fekete és a barnás változatok egy fokkal most népszerűbbek, mint az élénk színek, a kialakítás tekintetében pedig a klasszikus és oversize fazont válasszuk. Ebben a stílusban az is szuper, hogy egyszerre megy az élére vasalt nadrágokhoz, az A-vonalú ruhákhoz, de egy laza farmerral is remekül mutatnak.

Téli puffogás
A hidegebb hónapokban érdemes puffogni, persze csak a kabátokat illetően, ugyanis újra hódítanak a pufikabátok, amik megvédenek a legzordabb időben is. Az idei stílusvonalat megfigyelve, feltűnő, már már hatalmas darabok kerültek a piacra, ami elsőre talán ijesztőnek tűnhet.
Tény, hogy kicsit extravagáns ez a stílus, de egy ilyen darabbal igazán jól járhatunk, hiszen nem csak meleg, de kényelmes is, ráadásul vízhatlan anyagának köszönhetően akár hóangyalokat is gyárthatunk majd!

Comments are closed.

Navigate