Nyári divattippek: ezekkel a ruhákkal garantáltan nem nyúlsz mellé

Te felkészülten vártad a nyarat? És a gardróbod? Ha szükséged lenne egy kis ihletre, meríts ötletet divattippjeinkből. Mutatjuk az idei nyár legtrendibb darabjait!

Most, hogy újra kimozdulhatunk a lakásból, érdemes felfrissíteni a ruhatárunk. A karantén időszak miatt, szinte télből ugrottunk a nyárba, így lehet, hogy kissé felkészületlenül ér minket az új évszak. Tény, hogy az igazi nyári időjárás még várat magára, azonban érdemes időben felkészülni a melegebb napokra. Ha szeretnénk beszerezni néhány új darabot, a legújabb trendekben is el lehet merülni. Íme egy kis gyorstalpaló, az idei nyár legnépszerűbb ruhadarabjaiból.

Blézerek
A blézerdivat évek óta hódít, ami nem meglepő, hiszen számtalan ruhadarabbal kombinálható. A nyár hűvösebb napjain a legpraktikusabb, ráadásul akár sportosan, akár elegánsan akarunk kinézni, bátran variálhatjuk, hogy mihez viseljük.
Idén az irodai sikket meghatározó darabok mellett a lezserebb szabású blézerek is divatosak lesznek, sőt! Legyen szó puffos ujjakról vagy épp minimalista, maszkulin stílusról, mindenki találhat a ízléséhez passzolót.

Merész ujjak
A nyolcvanas-kilencvenes évek stílusjegyei is visszaköszönnek idén. A lakkhatású, fényes és csillogó ruhaneműket, az arany hatású kiegészítőket, valamint a hangsúlyos ujj- és vállszabású felsőket idén se hagyjuk a gardróbban!
A fémes hatású ruháknál leginkább az ezüst viszi idén a pálmát, viszont ékszerek tekintetében az aranyozott, vastagabb láncok figyelhetők meg a divatvilágban.

Pántos trikók
Az idei év egyik várhatóan legkedveltebb trendje, a 90-es években annyira népszerű pántos trikók visszatérése. Ez a kényelmes viselet az egyik legjobban variálható ruhadarab, és pont egyszerűsége miatt érdemes harsányabb, vagányabb szoknyákkal, nadrágokkal feldobni.

Bakancs és ruha
Ez az egyszerre laza és nőies viselet, az influencerek körében már 2019 óta megfigyelhető, azonban idén nyáron válik alapviseletté. Akik nem szeretik a szandálokat, magassarkú cipőket, esetleg durvább terepre indulnak, azok számára ez a kombó egyszerűen maga a megváltás.

Bőszárú nadrágok
Idén még mindig divatos a magas derekú fazon, de ha ki kell emelnünk egy nadrágtrendet, akkor a bőszárú fazonokat választanánk.
Ezek a kifinomultabb fazonú nadrágok tökéletes viseletet jelentenek a nyárra. Nem tapadnak ránk, lenge szabásuk miatt bőrünk is könnyen szellőzik a ruhaanyag alatt, ráadásul ehhez már sokkal bátrabban vehetünk fel akár egy bikiniszerű felsőt is. Vagány mintákkal és színekkel már most a nyár kedvencei.

Szögletes orrú szandálok
Ez a kialakítás ismerős lehet. Naná, hiszen a 2000-es évek egyik legjellemzőbb divatja ez a szandáltípus. Most pedig 20 évvel később ismét visszatér a köztudatba. Szóval, akik esetleg akkor még túl fiatalok voltak ahhoz, hogy leteszteljék, itt a lehetőség!

A nyári divat előrejelzésből hamar kiderült, hogy idén is inkább a kényelmes, lazább viseletek kerülnek előtérbe. A stílusok sokszínűsége pedig továbbra is azt bizonyítja, hogy mennyire előtérbe került a ruha személyiségkifejező szerepe.

Comments are closed.

Navigate