Az idei nyár kedvenc kiegészítői!

A kiegészítők erejét nem érdemes alábecsülni, hiszen egy jól összeválogatott szett, akár a legegyszerűbb összeállítást is tökéletessé tudja varázsolni. Mutatjuk idén nyáron mik a legnépszerűbb darabok!

A karantén után végre kicsit kimozdulhatunk, hátrahagyhatjuk az otthoni kényelem kedvenc darabjait, vagyis a mackónadrágot és a pólót. Eljött az ideje, hogy ismét csinosabb ruhákba bújhassunk, amit valljuk be, már nagyon vártunk. A nyári divatról már korábban írtunk, most pedig összegyűjtöttük azokat a szuper kiegészítőket, amik a melegebb hónapok kedvenceivé váltak és az idei nyári trend szerves részét képezik.

Fülbevalók
Bár a karikafülbevalók nem számítanak új trendnek, idén a nagyméretű típusok visszatértek és sokszínűbbek, mint valaha! A klasszikus vékony változatot felejtsük el, lehet színes, aranyozott, hosszúkás vagy extra nagy méretű, ezek lesznek az idei nyár legmeghatározóbb kiegészítői.

Nyakláncok
A nyakláncok trendjénél két vonal figyelhető meg leginkább, a visszafogott és az extravagáns méreteket öltő darabok. Az előbbinél leginkább az Y kialakítású ékszerek hódítanak, melyek a nyári, mélyebben dekoltált ruhák elengedhetetlen kellékei. A másik vonal a ’90-es évek hip-hop sztárjait is megszégyenítő látványával emel minket a reflektorfénybe. Ezek a hatalmas és látványos kialakítású nyakláncok már önmagukban is figyelemfelkeltők, XXL méretű láncszemekből állnak, és anyagukat tekintve leginkább a fémes hatások érvényesülnek, különösen az arany és az ezüst.

Gyöngyök minden mennyiségben
A gyengébbik nem gyöngyök iránti rajongása már komoly múlttal rendelkezik. A tervezők ezt az évek alatt kialakult vonzódást kihasználva, extrém formákat öltve alakították át azt az elképzelést, miszerint egy gyöngyökkel díszített ékszer a visszafogott eleganciát hivatott kiegészíteni. Legyen szó karika- vagy más extrém fülbevaló formákba bújtatott gyöngyökről, nyakláncokról, gyűrűkről, garantáltan nem tudunk majd ellenállni!

Színes ékszerek
Bár az arany és ezüst ékszerek ebben a szezonban is hódítanak, de a kifutókon meglepően sok színes kiegészítő is feltűnt. A kövekkel és gyöngyökkel kirakott ékszerek egy-egy egyszerűbb öltözet koronájaként emelheti ki a megjelenésünk. Ne féljünk a feltűnőbb daraboktól, hiszen akár a legvadabb kombinációk együttes alkalmazása sem tiltott!

Táskák
A táskák tekintetében idén abszolút hódító a bucket bag , amit természetesen nem ‚‚vödör táska’’ néven terjedtek el itthon, hanem inkább zsák- vagy kosártáskaként. Karakteres hengeres formájának köszönhetően igazán praktikus darab akár kirándulni, akár, ha a strandra indulsz, de tökéletes választás lehet a munkába járáshoz is. Rengeteg változatban elérhető: fából, bőrből vagy textilből is készülhet, merevített vagy puha, szütyőszerűen összehúzható verzió is akad belőlük, így biztosan találunk az egyéniségünkhöz leginkább passzolót.

Cipő
Az idei divatban a vékony pántos szandálok aratják le magasan a babérokat. Legyen szó akár lapos talpú vagy magassarkú verzióról, a lényeg, hogy sok vékony keresztpánt díszítse. Ha pedig szuper trendi darabra vágyunk, akkor keressük a kocka sarkú vagy -orrú megoldásokat.

Az idei trendek már olyannyira sokszínűek, hogy mindenki megtalálhatja bennük önmagát, és találhat alkatához, stílusához passzolót. Hiszen viselhetünk bármilyen kiegészítőt és alakulhat bárhogyan a trend, egy a lényeg, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben!

Comments are closed.

Navigate