Most a kutyáké a főszerep!

JOBB GAZDI LESZEK!
Ez a történet a mentett kutyusokról szól. És rólad. Légy te is interaktív videónk szereplője, csatlakozz Korom Gábor kutyaszakértőhöz és Földes Eszter színésznőhöz! Segítünk, hogy négylábú társaddal könnyebben teljenek az első közös hónapok. Te abban segíts, hogy jó gazdiként türelemmel és nyitottsággal ajándékozod meg az új jövevényt. Az egyes videók végén a helyesnek gondolt válaszokra való kattintással tudsz továbbhaladni.

EBCSONT BEFORR?
Tudtad, hogy a hazai menhelyek szerint a leendő gazdik nagy része nincs tisztában a kutya alapvető viselkedésével és jelzéseivel? És emiatt egyes menhelyekre havonta akár több kutya is visszakerül? Mert úgy tűnik, „elromlottak”.  Pedig dehogy romlottak el! 

Kevés szívszorítóbb dolog létezik egy cserbenhagyott kutyus tekinteténél, ráadásul a menhelyre való visszatérés után gyakran mély depresszióba esnek és viselkedési zavar is kialakulhat náluk. Így pedig még hosszabb időt kell szerető gazdi nélkül tölteniük, és örökre bizalmatlanokká válhatnak a legjobb szándékú jelöltekkel szemben is.

Az interaktív videónk célja, hogy ez a bizalom ne törhessen meg. Öt témakör (prevenció, szobatisztaság, kompatibilitás, agresszió és szeparáció) feldolgozásához öt különleges négylábú, öt igazi jó kutya volt a segítségünkre a forgatáson.

Ha benned is voltak kérdések, most biztosan választ kapsz rá Korom Gábor kutyaszakértőtől.

TOVÁBB IS VAN!
A Jófogás 2020 óta segíti a hazai menhelyeket azzal, hogy ingyenes hirdetési felületet biztosít a menhelyek számára, hogy a gazdikereső kisállatok minél több potenciális gazdijelölthöz eljussanak és mielőbb szerető otthonra leljenek.
Azért, hogy az állatszaporítókat kiszűrhessük, szigorítottunk a feltételeinken és kitiltottuk őket az oldalról. Kiderítettük, hogy átlagosan egy kutya 5 évet tölt a menhelyen, mielőtt megtalálná az otthonát, ezért létrehoztunk egy országos menhelytérképet, hogy ezzel is segítsünk nekik gazdisodni.

Létrehoztunk egy kiadványt, amiben az ürömi Állatotthon néhány elbűvölő lakójáról olvashatsz részletesen, megtudhatod, hogy hogyan kell kisállathirdetést feltenni a Jófogásra és tájékozódhatsz hogyan tudod te is megállapítani, hogy szaporítóval van-e dolgod, amikor kutyát keresel.
Reméljük, hogy többek között a kiadványban is szereplő Zeusz, Shiva és Bex már az új családjával bohóckodhat.

Legyél kutyagazdi, fogadj örökbe Te is egy kutyust és tedd boldoggá az életét!

Comments are closed.

Navigate